WEBSITE ONTWERP

  1. Home
  2. WEBSITE ONTWERP
01 -

DESKTOP ontwerp

Uiteraard heeft iedere starter of bestaand bedrijf een goed werkende en uitdagende website nodig. Maar als we heel eerlijk zijn is dat voor meeste mensen een grote klus en iets waar ze liever een professional voor inhuren. Het kost veel tijd en levert vaak de nodige frustratie op als je zelf nog nooit een website hebt gemaakt.

Uiteindelijk wil je gewoon een goede en makkelijk bij te houden website, die door veel mensen bezocht gaat worden.

Voor Tromp Media geldt dat hij websites maken heerlijk vindt en het voldoening geeft wanneer de klant een website heeft die volledig de sfeer van het bedrijf uitstraalt.

Tromp Media Grafische vormgeving Eindhoven en begeleiding op maat
02 -

MOBIEL ontwerp

80% van de mensen surfen op het internet via hun mobiel of Ipad. Dit betekent dat je website responsive moet zijn in het gebruik. Dit wil simpel gezegd zeggen dat de website zich automatisch aanpast aan de device die er op dat moment gebruikt wordt.

Tromp Media zorgt ervoor dat zowel op de desktop computer, als alle mobiele devices de website goed werkend is en makkelijk in onderhoud en gebruik.

03 -

IPAD ontwerp

Tromp Media maakt jouw bedrijfswebsite in WordPress (online programma voor website ontwikkeling). Nadat je website is opgeleverd, krijg je van Tromp Media aansluitend een verkorte cursus WordPress. Hierin zul je leren hoe je eenvoudig teksten, afbeeldingen of bijvoorbeeld kleuren aan kan passen.

Heb je hier geen tijd voor dan kan Tromp Media je hele website up to date houden. In overleg kijken we wat voor jou de meest prettige oplossing is.

Tromp Media Grafische vormgeving Eindhoven en begeleiding op maat
Menu