BEGELEIDING OP MAAT

  1. Home
  2. BEGELEIDING OP MAAT
01-

BEGELEIDING op maat

Zoek jij (één op één) begeleiding bij je creatieve uitspatting of creatieve dagbesteding? Dat kan! Tromp Media kan je individuele begeleiding bieden bij het structureren van je (creatieve) werkzaamheden. Vanuit mijn ervaring in de jeugdhulpverlening in combinatie met mijn grafische opleiding ondersteun ik mensen die zich op creatief vlak willen ontwikkelen.

De ondersteuning wordt aangeboden op maat, samen bepalen we de keuze uit verschillende soorten grafische / creatieve uitingen. Of dit nu op het gebied is van grafische vormgeving, muziek, fotografie of videobewerking. Tromp Media biedt dit o.a. aan voor mensen met een zorgindicatie of PGB. Uiteraard kan dit ook op particuliere basis.

Daarnaast biedt Tromp Media muzikale begeleiding op maat, of het nu gaat om het opnemen van je eigen track, het maken van een beat of begeleidingsmuziek voor je bedrijfspromo. Alles is mogelijk!

Wil je meer weten of welke mogelijkheden er zijn? Neem dan contact op, door het contactformulier in te vullen. Bellen mag natuurlijk ook!

02-

WORKSHOPS

Meer weten of Mailchimp of Facebook gebruik voor bedrijven? Tromp Media heeft een verkorte cursus in het gebruik van nieuwsbrieven (mailchimp) en social media (facebook) voor (startende) bedrijven of individuen.

Het gebruik van nieuwsbrieven en social media is aan de orde van de dag. Voor je bedrijf is dit een uitermate mooi medium om jezelf onder de aandacht te brengen… en te houden! Je houdt je klanten op de hoogte van je actuele zaken van je bedrijf. Dit geheel in je eigen huisstijl, waardoor de herkenbaarheid van je bedrijf stijgt!

Wil jij weten wat een nieuwsbrief of het gebruik van social media bij kan dragen aan jouw bedrijf? Neem dan contact op met Tromp Media en we bekijken samen welke mogelijkheden er het beste bij jou passen.

03-

CURSUS ADOBE

Je altijd al willen verdiepen in Photoshop, Illustrator of foto- en videobewerking? Tromp Media kan je helpen om de basis van de meest gangbare programma’s van Adobe te leren. Aansluitend aan de cursus kun je zelfstandig aan de slag met het Adobe pakket.

Tromp Media begeleiding op maat
Menu