01 -

Opmaak in bestaande huisstijl

Desk Top Publishing (DTP) is een van de werkzaamheden waar je voor terecht kunt bij Tromp Media. Van het aanpassen van je logo/ foto tot het opmaken van een volwaardig magazine, alles kan opgemaakt worden in de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie. Bij het opmaken van je documenten zorgt Tromp Media ervoor dat deze voldoen aan de specificaties van de gekozen drukker.

Kortom; Ik kan voor jou de opmaak verzorgen van brochures, advertenties, brochures, menukaarten, flyers, roll-up banners tot de bestickering van bedrijfswagen(s).

Tromp Media Grafische vormgeving Eindhoven en begeleiding op maat
02 -

Online en offline gebruik

Ontwerpen worden ten alle tijden als digitaal bestand aangeleverd, om bijvoorbeeld op uw website of social media te kunnen plaatsen. Daarnaast biedt Tromp Media je ondersteuning met het in orde maken van de website van jouw bedrijf. Het aanmaken van menu’s, het vullen van de website met teksten of afbeeldingen zijn maken hier onderdeel vanuit.

Bij drukwerk zoals flyers, poster, brochures e.d. zal het drukbestand ter laatste controle via de mail naar je toegestuurd worden. Is er definitief akkoord dan kan er in overleg ook het drukwerk aangeleverd worden bij de drukker. Wil je het drukwerk aanleveren bij de drukker, dat kan natuurlijk ook. Het ontwerp zal met de juiste specificaties (afloop/ snijtekens) van de betreffende drukker naar je toegestuurd worden via de mail. 

Menu