GRAFISCHE VORMGEVING

  1. Home
  2. GRAFISCHE VORMGEVING
01-

LOGO ontwerp

Het logo is de uitstraling van je bedrijf naar de buitenwereld. Dit wordt mede bepaald door het produkt, je persoonlijkheid en dat wat juist jou of je product uniek maakt! Tromp Media kan hier in mee denken en voor jouw bedrijf een logo maken compleet met styleguide, kleurenpallet, lettertypekeuze en verdere huisstijlbepalingen. 

Tromp Media fotografie en grafische vormgeving eindhoven
Tromp Media Grafische vormgeving Eindhoven en begeleiding op maat
02 -

HUISSTIJL ontwikkeling

Iedere onderneming heeft zijn eigen uitgangspunten en verhaal. Het maakt niet of je nu een starter of een bedrijf bent die van een persoonlijke en informele werkwijze houdt. In de samenwerking is het belangrijk dat je een klik hebt, om samen verder te komen in een ontwerptraject. Dit maakt dat het uiteindelijke resultaat rrecies aansluit bij je wensen en een positieve bijdrage levert aan je bedrijf, merk, product of dienst.

Ben je nu geen starter, zzp-er of heb je geen eigen bedrijf? Geen probleem! Tromp Media ontwerpt ook voor iedere gelegenheid wenskaarten. Of dit nu voor een geboorte, trouwerij of afscheid van een dierbare is. In overleg is alles mogelijk!

03 -

Flyers I Poster I Brochure

Je hebt duidelijke uitgangspunten en goed bijbehorend verhaal voor je bedrijf? Maar hoe kan je dat nu het beste uitdragen naar je doelgroep? Dit kan natuurlijk op verschillende manieren, bijvoorbeeld door je verhaal te vertellen middels een flyer, poster, brochure of wenskaart.

Tijdens het ontwerpproces komt dit allemaal ter sprake. Belangrijk uitgangspunt is dan ook ‘blijf dicht bij jezelf’ en zorg dat de ontwerpen jouw uitgangspunten en doelgroep aanspreken. Door dit terug te laten komen in al je offline en online producten, ontstaat er herkenning en erkenning van je produkt of bedrijf. Samen kunnen we deze weg bepalen om je merk neer te zetten op de markt en actueel te houden.

04 -

Banner I Nieuwsbrief

Naast genoemde voorbeelden is er natuurlijk nog veel meer mogelijk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld roll-op banner, online nieuwsbrieven en social media uitingen.

De kosten van een ontwerp en het bijbehorende traject is afhankelijk van jouw specifieke wensen en mogelijkheden. Na een informele kennismaking kunnen we samen bepalen wat nodig is voor jouw bedrijf.

Neem gerust contact op om te bespreken welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Menu