FOTOGRAFIE

  1. Home
  2. FOTOGRAFIE
01 –

Portretfotografie

Of je nu op zoek bent naar het perfecte plaatje van een portret of product, alles is mogelijk. Binnen de grafische vormgeving kan een beeld erg bepalend zijn.

Na eerst samen een kop koffie of thee gedronken te hebben, bespreken we de wensen van de foto en bepalen we samen de sfeer. Eerst overleggen we wat hiervoor de ideale omgeving en moment voor is. Aansluitend zal er dag en tijd gekozen worden waarop de shoot zal plaatsvinden. Na de fotoshoot, worden de foto’s met het gewenste effect bewerkt en zullen op maat gemaakt worden. Na dit proces ontvang je de foto’s op hoge resolutie. Waar gewenst kunnen deze ook op maat gemaakt worden voor online gebruik.

Tromp Media - Grafische vormgeving eindhoven
Tromp Media Grafische vormgeving Eindhoven en begeleiding op maat
02 –

Groepsfotografie I sfeerfotografie

Zoals gezegd is er veel mogelijk met fotografie. Of u nu op zoek bent naar een fotograaf voor je bruiloft, evenement of bandfoto. De juiste sfeer zetten we uiteindelijk samen neer en zal zorgen dat hier een foto naar ieders tevredenheid uit zal voort komen. Ook hiervoor geldt, dat we in overleg bekijken welke locatie en outfit het beste bij jou past.

03 –

Fotobewerking

Iedereen wil uniek zijn in hun foto of ontwerp. Tromp Media zorgt ervoor dat je ontwerp past bij datgene wat jij wil uitstralen naar je doelgroep.

Bijvoorbeeld als promotie materiaal voor je bedrijf, je album of je band. Met fotobewerking is er veel mogelijk en ik kan er voor zorgen dat jouw foto de sfeer en stijl uitstraalt die jij zoekt!

Tromp Media Grafische vormgeving Eindhoven en fotografie
Menu