Over TROMP MEDIA

  1. Home
  2. Over TROMP MEDIA

Maarten Tromp

Vormgeving in de breedste zin van het woord!

Mijn naam is Maarten Tromp (1976), woonachtig/ werkzaam in Eindhoven. Ik ben iemand die met een brede blik naar de wereld kijkt en graag positief in het leven staat.

Mijn carriere is begonnen als pedagogisch hulpverlener. Maar het leven kent veel verandering, zo ook voor mij. Na een omscholing tot grafisch vormgever heb ik deze twee expertises gecombineerd in Tromp Media. Grafische vormgeving en mensen coachen in een stap naar zelfstandigheid blijven mijn twee passies en hoofdwerkzaamheden. Het geven van cursussen, één op één begeleiding maken hier oa deel van uit.

Voor beide geldt dat ik dit met 200% overgave doe! Hoofddoel blijft ten allen tijden: ontwikkeling. Of dit nu de ontwikkeling van de opdrachtgever is in het op de markt zetten van een eigen bedrijf of het ontwikkelen van een eigen creativiteit als dagbesteding. Door de vele opdrachten is TrompMedia afgelopen jaren een samenwerking aangegaan met Bas Gruyters van StudioBaz. Zij kenden elkaar al langere tijd uit zowel het muzikale, als het grafische wereldje. Beide hebben hun voorkeuren in werkzaamheden en hun specialiteiten. Deze wordt optimaal benut in deze vruchtbare samenwerking. (Aanvullende CV/ portfolio StudioBaz)

Naast mijn grafische werkzaamheden ben ik graag bezig met muziek en foto/video-editing. Muzikaal ben ik momenteel onderdeel van het duo BMI goes India. Hiervoor maak ik ook de visuals, die tijdens live shows gebruikt worden. Deze kun je terugvinden op de website van BMI goes India. Mocht je op zoek zijn naar een bedrijfspromo met eigen gemaakte muziek of een beat voor je eigen muziek, ook dat is mogelijk bij Tromp Media.

tromp media grafische vormgeving Eindhoven
Grafisch ontwerp van huisstijlen, website en meer

Prijzen

Maar wat zijn nu de kosten van de verschillende werkzaamheden? De kosten van een project en het bijbehorende traject is afhankelijk van jouw specifieke wensen en mogelijkheden. Hiervoor biedt Tromp Media o.a. pakketten aan. Vraag hier de actuele prijzen op.

Na een kennismakingsgesprek stuur ik je een offerte, met de te verwachte kosten. Zodat beide partijen weten waar ze op kunnen rekenen. Uiteraard behoort verrekening per uur ook tot de mogelijkheden.

Menu